0755 076 772
021 - 316 96 05

Despre noi

Principii

Creativitatea, indrazneala, dinamismul, grija pentru detalii ne definesc in tot ceea ce intreprindem.

Apropierea de pacient, receptivitatea fata de nevoile acestuia fac posibila colaborarea eficienta.

Promptitudinea este atuul forte al firmei deoarece am constientizat importanta imediata a dispozitivelor furnizate.
Calitatea si eficienta sunt aspecte obligatorii si definitorii pentru produsele noastre.
Faptele vorbesc de aceea nu ezitati sa ne contactati pentru a va convinge de veridicitatea celor sustinute anterior!

Echipa

Unul dintre principalele atuuri ale firmei il reprezinta echipa. Specialistilor ortoprotezisti ce beneficieaza de formare profesioanala continua prin cursuri, li se adauga licentiati in kinetoterapie cu specializare protezare – ortezare. Astfel gandita, echipa este menita sa inteleaga necesitatile si cerintele persoanelor cu diferite dizabilitati fizice, dar si sa stabileasca un limbaj comun cu personalul medical implicat in recuperarea pacientilor – medic, kinetoterapeut, psiholog si nu in ultimul rand asistent medical.

Cautand o perfectionare continua, echipa este deschisa sugestiilor specialistilor implicati in procesul de reabilitare, acestia fiind cei care urmaresc constant starea si evolutia pacientilor. Numai in acest mod se pot obtine solutii optime de executie a dispozitivului medical recomandat.

Asigurarea calitatii

Preocuparea pentru calitatea produselor si serviciilor ne-a motivat sa implementam si sa certificam sistemul de management al calitatii SR EN ISO 9001:2008.

Realizarile noastre

Interesul acordat necesitatilor clientilor nostri in vederea recuperarii lor a actionat ca o forta, impulsionand activitatea noastra si permitandu-ne sa realizam produse unice pe piata din România.

Pentru a veni in sprijinul pacientilor, oferindu-le alternative la produsele existente, am imbunatatit tehnica de realizare a sustinatorilor plantari utilizand analiza plantara computerizata si amprentarea tridimensionala, ne-am perfectionat tehnica de realizare a corsetului Cheneau sub atenta monitorizare a medicilor ortopezi si de recuperare, specializati in tehnici de corectie ortotica a scoliozelor, obtinand rezultate foarte bune; am realizat orteze pentru corectia plagiocefaliei si nu in ultimul rand am investit in tehnologie.