0755 076 772
021 - 316 96 05

Cum cumpăr?

Pentru a cumpara produsul/produsele dorite puteti sa folositi una din urmatoarele modalitati:

COMANDA PRIN TELEFON – Puteti lansa o comanda si/sau solicita orice fel de informatii, folosind numerele de telefon din sectiunea CONTACT.

COMANDA PRIN E-MAIL – Puteti lansa o comanda la adresa comenzi@ortoprotetica.ro. In e-mail trebuie sa specificati: - denumirea, codul produsului, marimea (daca este cazul) si cantitatea; - datele dumneavoastra de contact ( nume, adresa, telefon);

FOLOSIND COSUL DE CUMPARATURI – Pentru a comanda astfel produsele Ortoprotetica trebuie sa va logati. Daca nu detineti deja un cont trebuie sa va creati unul accesand sectiunea creaza cont. Comanda produselor se va face prin apasarea butonului ADAUGA IN COS aflat sub fiecare produs din liste sau in sectiunea de prezentare a acestuia. Tot timpul vizitei dumneavoastra pe site, sesiunea COSUL DE CUMPARATURI se afla pe site in partea de sus si in dreapta. Dupa ce ati terminat de adaugat produse in cosul de cumparaturi apasati FINALIZEAZA, actiune care atesta faptul ca sunteti de acord cu informatiile referitoare la continutul cosului (produse, cantitati, preturi).

LA SEDIUL NOSTRU – Puteti comanda produse la unul dintre sediile noastre, unde consultantii nostri va stau la dispozitie si va pot oferi orice fel de informatii. De asemenea va vor acorda tot sprijinul in alegerea produselor care sa satisfaca in totalitate cerintele dumneavoastra . Verificati care este punctul de lucru cel mai apropiat de dumneavoastra la sectiunea CONTACT.